12 May 2012 2 Kommentarer

Kickbike

Dyreklinikken Bergen Vest er forhandler av Kickbike i Bergen

Vi har bikes på lager og du er hjertelig velkommen innom for å få testkjørt :)

Kickbike Cross Max

har skivebremser både foran og bak, og bakhjulstørrelsen er på 20″.
Cross Max 20D er en tøff sparkesykkel med dempegaffel, for røft underlag og helårsbruk. Sparkesykkelen er et fantastisk treningsredskap, morsomt til både turer, trening med eller uten hund og som alternativ til sykkelen som fremkomstmiddel.

Cross Max 20D

Kickbike Freeride

Freeride i rødt

er en BMX-inspirert smidig og rask sparkesykkel som er utviklet for barn og ungdom. De store hjulene (20″ foran og 12″ bak) gjør Freeride anvendelig til såvel turbruk og fremkomstmiddel som til triksing i skateparken.

Freeride i rødt

Kickbike Sport G4

er en av hybrid-modellene blant våre sparkesykler. De holdbare dekkene glir lett i bygatene, men gir samtidig trekkraft og komfort på landeveien. Den kan sammenlignes med Sport Max, men stålrammen gir en mer komfortabel og smidig følelse. Bruk en sparkesykkel som ditt daglige fremkostmiddel eller treningsverktøy!

Sport G4

City G4

– den stilige og anvendelige bymodellen, ruller komfortabelt og lett, enten du skal til jobb eller skole, på handletur eller bare vil cruise en tur for moro skyld. God trening for beina, baken og din generelle form bare med å ha det gøy og uten at du merker det – kan det bli bedre?

City G4

Cruise Max

Den nyeste modellen i Kickbike-familien

Cruise Max er en helt ny og litt annerledes Kickbike-modell med stort styre og ballongdekk som gjør at man i oppreist stilling kan gli behagelig og mykt rundt i byen. Dette er en skikkelig ”City Cruiser”. Ikke så sporty som de andre modellene, men desto mer trendy, avslappet og anvendelig for deg som vil ha mer komfort.

Cruise Max

Verdens  raskeste sparkesykkel

Kickbike Race Max har i konkurranser gjennom flere år vist seg å være verdens raskeste sparkesykkel. Den er kompromiss-
løst satt sammen av de beste komponentene, og hver detalj er nøye gjennomtenkt. Den akselererer lett, ruller uanstrengt, og fotbrettet kan senkes  – det gjør at du får fartsfølelse fra første spark. Max-rammen i aluminium
Race Max

Kickbike Sport Max

er en eksklusiv hybrid-sparkesykkel med aluminiumsramme. Siden den ruller like godt på grus som på asfalt, er dette er den beste all-round-modellen i Kickbike-familien, og det er bare hybrid-dekkene som skiller den fra flaggskipet Race Max.

Sport Max

( Ingen relaterte innlegg )

2 Responses to “Kickbike”

  1. Anne Sigrid Moen 29 May 2013 at 23:50 #

    Hei!
    Hva koster disse sparkesyklene?

  2. Adrian 29 May 2013 at 23:57 #

    prisliste ligger her http://www.dyreklinikk-vest.no/kickbike/


Leave a Reply