Kirurgi

Dyreklinikken Bergen Vest har utstyr og høy kompetanse til å tilby en rekke avanserte kirurgiske inngrep. Vi benytter oss av gassanestesi (Sevofluran) og ved behov injeksjonsanestesi som er mest skånsom for dyret ditt. Dette gjør det mulig å foreta kompliserte og langvarige operasjoner slik at narkose risikoen er minst mulig for dyret ditt. Under anestesien blir dyrene overvåket med bla EKG, pulsoksimeter, kapnograf og alt som er nødvendig når operasjonen tar sted. Alle kirurgiske inngrep blir utført i et sterilt miljø.                                               Før og under operasjon får dyrene smertebehandling, lokalanestesi, kvalmestillende og intravenøs væske som gjør at tiden etter operasjon er mest mulig behagelig og smertefri.
Innen bløtvevskirurgi har vi lang erfaring med en rekke enkle og kompliserte inngrep. Veterinær Jannicke Jæger, Christa H. von erpecom og Ida Hambiralovic har videreutdanning innen dette feltet.
Vi kan derfor tilby alt fra enkle operasjoner som for eksempel sterilisering av hund og katt til fjærning av urinblæresteiner, nyresteiner, svulster, fremmedlegemer i tarm/magesekk, organer med forandringer og lignende.
Per dags dato er vi de eneste i Norge som tilbyr
kikkhullskirurgi(Laparoskopi). For mer informasjon om kikkullskirugi trykk her